Czy można prosić o zwiększenie limitu znaków w polu hasła, najlepiej tak jak w phpBB? Nie chciałbym go skracać, jeśli nie będzie to konieczne:)
Limit został zwiększony do 30 znaków.
Jak można usunąć jakąś wersję z "Moich aplikacji"?
Na razie niemożna
Ale w najbliższej przyszłości będzie można.
Dla mnie super zmiany!
Jeszcze tylko dodajcie obsługę więcej niż jednej przesiadki i będzie ideał.
Witam. W aplikacji mmpk dla Krakowa po wczorajszej aktualizacji rozkładów jazdy w internecie dalej wyświetla mi się w telefonie, że używam najnowszej wersji rozkładu i nie wykrywa wprowadzonych zmian w rozkładach.
Przecież rozkłady na telefon są pobierane z serwera mmpk, a nie z serwera z rozkładami MPK. Dokąd zmiany nie zostaną wprowadzone na mmpk, to telefon ich nie zaktualizuje.
No fakt. Niestety to trwa strasznie długi czas
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych użytkowników rozbudowaliśmy nasz serwis.
Dodaliśmy wiele funkcji ułatwiających korzystanie z aplikacji mobileMPK.
Dzięki wprowadzonym modyfikacjom jest możliwe
[list:1d3526sg]
[*:1d3526sg]aktualizowanie aplikacji z poziomu telefonu komórkowego bez konieczności wchodzenia na stronę[/*:m:1d3526sg]
[*:1d3526sg]tworzenie i wyszukiwanie w prosty sposób połączeń za pomocą edytora połączeń umieszczonego na stronie[/*:m:1d3526sg]
[*:1d3526sg]pobieranie stworzonych połączeń wraz z aplikacją na telefon. Dzięki temu nie stracisz zdefiniowanych połączeń podczas aktualizacji[/*:m:1d3526sg]
[*:1d3526sg]udostępnienie stworzonych połączeń innym użytkownikom[/*:m:1d3526sg]
[*:1d3526sg]pobieranie wcześniej wygenerowanych aplikacji z aktualnymi danymi[/*:m:1d3526sg][/list:u:1d3526sg]
Dokładny opis nowych funkcjonalności znajduje się na stronie http://www.mmpk.info/faq,44,.html
Witam!
Jestem niewidomym użytkownikiem aplikacji MMPK i na telefonie działa ona w sposób rewelacyjny. Natomiast mam problem z edytorem połączeń, gdyż jest oparty o język JAVA, którego mój program do odczytu ekranu nie obsługuje. Nie mam pojęcia jak to obejść. Oczywiście mogę tworzyć połączenia z poziomu tela, ale po aktualizacji zostają one utracone. Jak to można ominąć. Skoro jest jednak funkcjonalność edytora połączeń na www, to też chciałbym móc z niego skorzystać, a póki co - nie mogę:( a szkoda. Można prosić o jakieś rozwiązanie? PZDR!
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych użytkowników rozbudowaliśmy nasz serwis.
Dodaliśmy wiele funkcji ułatwiających korzystanie z aplikacji mobileMPK.
Dzięki wprowadzonym modyfikacjom jest możliwe
[list:23ujo1dx]
[*:23ujo1dx]aktualizowanie aplikacji z poziomu telefonu komórkowego bez konieczności wchodzenia na stronę[/*:m:23ujo1dx]
[*:23ujo1dx]tworzenie i wyszukiwanie w prosty sposób połączeń za pomocą edytora połączeń umieszczonego na stronie[/*:m:23ujo1dx]
[*:23ujo1dx]pobieranie stworzonych połączeń wraz z aplikacją na telefon. Dzięki temu nie stracisz zdefiniowanych połączeń podczas aktualizacji[/*:m:23ujo1dx]
[*:23ujo1dx]udostępnienie stworzonych połączeń innym użytkownikom[/*:m:23ujo1dx]
[*:23ujo1dx]pobieranie wcześniej wygenerowanych aplikacji z aktualnymi danymi[/*:m:23ujo1dx][/list:u:23ujo1dx]
Dokładny opis nowych funkcjonalności znajduje się na stronie http://www.mmpk.info/faq,44,.html