Witam!
Posiadam telefon SE W595, który ma akcelerometr, jednak w żaden sposób w różnych częściach aplikacji program nie reaguje na obrót telefonem.
pozdrawiam
P.S. przy generowaniu oczywiście zaznaczyłem opcję odnośnie obracania.
Natomiast na moim telefonie SE W850i (wyświetlacz 320x240) myślałem, iż ściągając wersję z obrotowym wyświetlaczem zdołam przełączyć gdzieś w opcjach by obraz był pokazywany obrócony o 90 stopni. Niestety nie ma takowej opcji, a sama aplikacja pokazuje się normalnie, bez obrócenia.
Szkoda, gdyż po obróceniu obrazu mieści się prawie 2x tekstu w linijce, więc o wiele lepiej korzystało by się z aplikacji, nie trzeba było by czekać na przewinięcie się tekstu..
Może kiedyś uda się zrobić, by jak nie które gry, również aplikacja miała wybór pokazywania się poziomego..
Póki co, choć tego nie ma, i tak podobają mi się wszelkie nowości i zmiany wprowadzane w owej.
Pozdrawiam, Artur
Świetne zmiany, śmiga aż miło!
Czyli MANIFEST jest tylko pod modelem LG, więc wypadało by napisać iż wsparcie działa tylko pod tym modelemi xD
A nadal mnie zastanawia jak java gmail i operamini obsługuje obrót dla wszystkich telefonów?
Witamy wszystkich bardzo serdecznie po wakacjach Na dobry początek nowego sezonu prezentujemy nową wersję mobileMPK a w niej
* możliwość wyświetlenia rozkładu przystanków z poziomu widoku całego kursu
* polecenie Aktualizuj, które pobiera nową wersję aplikacji bez konieczności ręcznego przeklejania linku do przeglądarki WAP
* możliwość zmiany nazwy ulubionych przystanków
* możliwość zmiany wielkości listy wyboru linii
* możliwość wyłączenia potwierdzenia zamknięcia aplikacji
* podczas generowania aplikacji można włączyć wsparcie dla ekranów dotykowych i obrotowych
* dodatkowo poprawiliśmy kilka błędów